Debutové album DJe Wiche s názvem "Time Is Now" (2004), známého z hip-hopového spolku Indy&Wich je konečně zde! Je okořeněno účastí mnoha zajímavých hostů, např.: Orion, Indy, La4, Wladimir, Katka Winterová, SuperCroo, Kontrafakt, Vec, DJ Trafik,...

Píseň: Do dolů feat. Wladimir 518 & Kateřina Winterová

Interpret:
DJ Wich
Album:
Time Is Now
Du dolu, du hloub, du sám aha. Já du dolu, du hloub du sám. Já du dolu a já du hloub, já du sám kurva je čas čas...
Já du dolu, du hloub, du sám aha Já du dolu, du hloub du sám. Já du dolu a já du hloub, já du sám kurva je čas čas...
Včera bylo fajn a dneska jsem fakt v píči. Včera jsem pevně stál a dneska čelim krizi. Příběh číslo jedna, vidim ho teď jak kdyby byl včera. Beru 9 vod Anděla jedu jak střela. Nechám se unášet proudem pryč. Radši pospíchám nějak cejtim v zádech bič. Vystoupim hlavní nádraží Sherwood styl. Proklestim cestu, dále rád bych byl u vlaku včas, tak to mám rád. Ale těsně před halou někdo s blbou náladou a blbou větou čtyrykrát bombí svojí ženskou.
Kurva kámo. To nemám rád!! Raz dva tři čtyři kroky, sem u tebe a už ji máš letíš k zemi dolu hned. Dostáváš partu dalších tvrdých ran hned teď dostaneš kurva teď ti dám lekci jak se chovat k dámám dostávám prabs. Říkám není zač. Na svejch nohou stojim, pevně já jsem v klidu můžu ochránit sám sebe aha ale tebe jebe muj styl já přesto cejtim, že nebe není pro mě pořád víc a víc. Vidim, jak scházíš. Byli sme spolu nahoru dolu, jeden tým. Teď se ti pořád vzdaluju. Já furt sním, sem tím, co sme byli. Nevidim nic, přichází tma. Sem v ní sám. A kde sem já. Seš pryč já du dolu furt hloub. Se svoji hlavou nahulenou a s tou vodkou. Z mejdanu vodcházim pozdějc než bych měl. Když du městem využívám všemožnejch skel. K tomu abych viděl muj ksicht a věděl, že du dolu du hloub, du sám kurva. Já du dolu, du hloub du sám. Já du dolu a já du hloub, já du sám kurva je čas čas..
Já du dolu, du hloub, du sám Já du dolu, du hloub du sám aha já du dolu a já du hloub, já du sám kurva je čas šňupnout.
Příběh číslo dvě se děje právě teď. Je vo rok pozdějc právě sem se vrátil z ulice. Moje dekadentní keci vzal čas. Spad sem dolu na zem. Nejdu mezi vás. Sem sám, sem bílej sem zlej. Stojim na rohu a vobchoduju se šméčkem. Tvuj ksicht je bílej propadlej. Chceš koupit, tak kup, potřebuju střelit lup. Ráno v průchodu sem si dup malej kluk ukaž tašku ty šašku - chci to mít. To máš vod rodičů, budu to chtít. Víš jak těžký, je sponzorovat moje peří. Nevíš? Tak uteč pryč nebo vyndám bič. Můj nůž můj pás na vopas rozumíš jsem kedra víš. Propad sem dolu víc než sem chtěl padám hloub sám. Se svým průserem a moje felas. Na ulici vobcházim vobloukem. Ptaj se kde sem - sem pryč, sem dole, sem hloub. Teď jedu se svojí voblíbenou hernou, travesti show a další kedrou. Já du dolu du hloub du sám. Já du dolu du hloub du sám. Já du dolu a já du hloub. Já du sám - je čas šlehnout. Já du dolu du hloub du sám. Já du dolu du hloub du sám. Já du dolu a já du hloub. Já du sám.
Víc a víc vidim, jak scházíš. Jeli sme spolu nahoru dolu, jeden tým - teď se ti pořád vzdaluju.
Já furt sním, sem tím, co sme byli. Nevidim nic, přichází tma. Sem v ní sám. A kde sem já. Seš pryč já du dolu furt hloub.
Víc a víc vidim, jak scházíš. Jeli sme spolu nahoru dolu, jeden tým - teď se ti pořád vzdaluju.
Já furt sním, sem tím, co sme byli. Nevidim nic, přichází tma. Sem v ní sám. A kde sem já. Seš pryč já du dolu furt hloub.
Profilový obrázek - Time Is Now
Time Is Now (2004)

1. Beats Under Rhymes (Intro)

2. Do dolů feat. Wladimir 518 & Kateřina Winterová

3. Z akou merou feat. Čistychov

4. Time is Now feat. K-Otix

5. Seems That (Skit)

6. 1000 MC's feat. Indy

7. Podjeb ju feat. Kontrafakt

8. Nie precjoza feat. WWO

9. Easy (Skit)

10. Colgate White feat. Promoe

11. Jádro kudla feat. Supercroo

12. Čo to hrá feat. Vec

13. No Matter What The Style (Skit)

14. No poď feat. Michelle

15. Pobřežní hlídka feat. Orion

16. Vidlák, Rep, já... feat. Čistychov

17. Step Up feat. Trafik

18. 1994-2004 feat. LA4

19. Supercharger feat. Mod the Black Marvel

20. Last Night (Skit)

21. Snívám feat. Tina

22. Time is Now (rmx)

23. Beating of my Heart (Outro)