Rytmus,vlastním jménem Patrik Vrbovský (na začátku používal jméno Pat3k Metamorfolord), je nejznámějším a nejúspěšnějším ze skupiny Kontrafakt. Na Slovenské scéně působí od roku 1992, jako MC a intenzivně se věnuje beatboxu. Za takovou krátkou...

Píseň: Potrebujem tvoju nenávisť

Interpret:
Patrik Vrbovský
Album:
Bengoro
Jazdim po meste na zadnom sedadle.Myslim na pice a myslim na penaze.Myslim na ludi kolko z nich nechape,curak na ceste daco mu neklape.Vystupim z auta mam nove nike,hovorim zabudnite na balalajky.Odkedy mame zlate majky,vela curakov zazera ale len z dialky.Curak kuka ked idem jak pan,curak zostal kukat zostal sam.Mozes videt jak sa usmievam (usmievam),mozes citit jak si usieram (usieram),mozes videt jak sa viskieram (viskieram),nechapes presne jak sa domnievam domnievam.Mam tam dobre na vsetky podle jazyky v tejto hre necakal ze ma to pohne.Zabudli ste ze to je to co mi treba,ze dycham aj tam kde sa inym neda.Zabudli ste ma prijat medzi seba Mozem mozem mozem jebat.

ref.(2) Moja volba je vrchol keri dosahujem (dosahujem).Tvoja tvorba je to co ignorujem (ignorujem).Moje fekalie su to co ti poskytujem (poskytujem).Tvoja nenavist je to co potrebujem (potrebujem).

Ked ma druhy nenavidia bracho to ma tesi,ked sa moje meno ve vasej papule denne riesi.Dava mi to energiu tvrdo makat a byt lepsi a byt fesi.Moje fakes navazmy moju karieru za stresi.Navas som tu postavil zarobil kupil studio.Moje trio sa ke gadzom nebude spravat uctivo.Nadavajte dalej rieste mam to tu jak chcem vtedy viem ze sa mi dari toto ja potrebujem.Ked ma nenavidis nezabudaj idem hore robis mi tym reklamu predaj a zvysujes mi moje score je to chore je to tak budem zly budem kak setky nuly rozsekam ja a moj kontrafakt.Potrebujem tvoju nenavist a mne sa bude darit darit vacsinou ty luzer vyjebany o to budem vacej ziarit.Mozes ma nenavidet mozes ma mat rad.Nuly zapametajte si ze tu navzdy budem stat.Sedlaci mi budu lizat moju chlpatu rit.Ja pojdem stale hore nikhaji tu len budu hnit.

ref.(2) Moja volba je vrchol keri dosahujem (dosahujem).Tvoja tvorba je to co ignorujem (ignorujem).Moje fekalie su to co ti poskytujem (poskytujem).Tvoja nenavist je to co potrebujem (potrebujem).