Dalibor Hřebíček, vlastním jménem Petr Havelka, který užíval uměleckého jména Patrik Kovoladič, je český raper, komik a bývalý zpěvák. Je také součástí Kladenského divadelního sboru U Zvonu. Několikrát si zahrál i hlavní roli v Pražském divadle...

Píseň: Mám tě rád

Interpret:
Dalibor Hřebíček
Album:
SUMMER
Sama se mě ptáš jak je to mezi náma, zdali je to vážný nebo to je jen hloupá hra. Žiju ve stavech v domění že se mi líbíš na tom nic nezměním. Líbí se mi tvůj úsměv to je fakt nemůžu přestat na tebe myslet je to tak. Chtěl bych stále stát při tvém boku a držet tě za levou ruku, prosit tě ať mi dáš šanci poslední, už nejsem blázen jako to bylo kdysi.
Seš moji nadějí jedinou chtěl bych tě líbat každou minutou, miluji tvůj sladký úsměv na rtech chtěl bych tě nosit na svých křídlech. Mít tě každý den vedle sebe a říkat dnes ti to sluší kotě.

R.: Mám touhu vzlétnout s tebou až ke hvězdám a být ti na blízku i když tě moc neznám, líbí se mi tvůj úsměv na rtech chci se s tebou milovat ve svých snech. 

Život má jen dvě stránky láska a důvěra jsou mezi nimi, jsem poctěn pokorou tvojí nechci být jen raper z údolí. Chtěl bych posunout život o levl dal a začít žít život tak jak správně mám. Najít si holku z ulice mít s ní děti a krmit v zoo opice, být jen tátou chtěným a mít rád své okolí bližní. Chodit do práce i na nákupy starat se o rodinu a jen na ně platit. Chodit s nimi do školy i na třídní schůzky být jen fotr kterého budou mít rádi, na kterého se můžou spolehnout, poradit a říct mu do očí slovo tati.

R.: Mám touhu vzlétnout s tebou až ke hvězdám a být ti na blízku i když tě moc neznám, líbí se mi tvůj úsměv na rtech chci se s tebou milovat ve svých snech.