Dalibor Hřebíček, vlastním jménem Petr Havelka, který užíval uměleckého jména Patrik Kovoladič, je český raper, komik a bývalý zpěvák. Je také součástí Kladenského divadelního sboru U Zvonu. Několikrát si zahrál i hlavní roli v Pražském divadle...

Píseň: Tati

Interpret:
Dalibor Hřebíček
Album:
SUMMER
Píšu ti dopis na rozloučenou vím že jsi byl tátou hrdinou. Bohužel se vydal na cestou kterou není zpět, držíme ti palce a myslíme na tebe. Máme tě furt ukrytého v našich  srdcích vždy nám budeš aspoň trochu k napomoci. Když jsi byl mezi námi nebál si se nám ze vším pomocí. Byl jsi nejlepším tátou na světě máme tě rádi a myslíme na tebe. Chci aby to tak navěky zůstalo máme tě rádi byl jsi nás a budeš idol na věky.

Každý ráno když jsem měl jít do školy, mamka dělala tvoji  snídani.
Když jsem šel po schodech dolů, všude to vonělo a tis jen řek dobré ráno

Je to tak a to bude, můj táta je největší frajer na světě, je to dobrý příklad téhle země, děkuji ti moc že jsi byl s námi v téhle rodině. Máme a budeme tě mít furt rádi, doufáme že se nám jednou z jevíš v nebi. Doufáme že nás budeš jednou doprovázet cestou boží  máme tě rádi tati.

Tenhle dopis je jen pro tebe, tak já ti ho přečtu ať víš co je v něm.


Můj milovaný tato, chci aby ses vrátit k nám a říkal mi zlato jak to dříve bylo. Chybíš nám na této planetě a z celého srdce zdravím tě. Dal si mi do života naději která mě vede po cestách i peřejích. Ses moji spřízněnou duši, a mrzí mě že jsi mě tu nechal stát na hřbitově v dešti. Chci aby ses vrátil zpátky k nám a přečítal mi pohádky jako malému Péťovi, provázel mě životem a učil mě novým věcem. Všechno co si mě naučil ocení další generace mladší.

Chtěl bych vrátit časy své, život je krutý a nespravedlivý, chtěl bych vrátit momenty tvé kdy jsi byl s námi na planetě české.

Celé dny a noci stojím nad hrobem tvým, slzy mi tečou a jen tak přemýšlím. Co jsem dělal špatně že jsi odešel, kdyby šel vrátit čas, začal bych žít od znova.